WiDim - Enemmän kuin himmenninOhjelmoi automaattisia himmennysskenaarioita, huone huoneelta, tai hallitse kodin valot sohvalta - Kaikki muutamalla klikkauksella.

WiDim on uusi vallankumouksellinen valo-ohjausjärjestelmä. Perinteisen näköisen himmentimen takana tai seinärasiassa piilossa, kätkeytyy monitoiminen ohjausyksikkö. WiDim-himmennin voidaan ohjata painamalla / kiertämällä tavalliseen tapaan, ja piilotettua himmennintä tai kytkintä voidaan ohjata tavallisella impulssikytkimellä. Se mikä tekee tästä niin jännittävää on se että näitä voi myös kauko-ohjata WiDim-sovelluksesta mobiililaitteella tai tabletilla tai voit helposti ohjelmoida erilaisia toimintoja.

Äärettömästi mahdollisuuksia

Sovelluksesta löytyy himmennysasetuksia, skenaarioita, ajastimia, astorkello, on/off ja paljon muuta. Tiedonsiirto mobiililaitteen tai tabletin ja WiDimlaitteiden välillä kulkee talon WiFi-verkon kautta. Lisäksi asetuksia voidaan ohjata etäyhteydellä eri puolilta maailmaa Internetin ja Cloud-ratkaisun kautta. Tämä toimintopaketti tekee WiDim:istä yksinkertaisen ja toimivan hallintajärjestelmän, jota voidaan käyttää myös perinteisellä tavalla.

WiDim on ohjausjärjestelmä jo ensimmäisestä komponentista alkaen

Hallitse valoa tai muita kuormituksia paikallisohjauksella, puhelimella/ tabletilla tai sisäänrakennetulla ajanhallinnalla. Järjestelmää voidaan ohjata talon sisältä tai mistä tahansa maailmasta. Olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön ja eteisen valot voidaan esiohjelmoida niin että se sopii mainiosti televisiokatseluun, kotitöihin, leikkiin tai mukavaan seurusteluun. Jos poistut kotoa, voit helposti ohjata valot syttymään ja sammumaan ja sillä tavalla antaa vaikutelman, että ollaan kotona. Sisäänrakennetun astro-kellon avulla ulkovalaistus voidaan helposti ohjata päälle ja pois auringon laskun ja nousun mukaan. Jos valaistusta halutaan himmentää yöksi sekin on mahdollista muiden ajastimien kanssa.

Universaaleja laitteita

WiDim laitteet ovat universaaleja. Tämä tarkoittaa, että himmentimellä voi ohjata erilaisia valaistuskuormia. Unohda himmennystaulukoita ja syviä teknisiä sukelluksia selvittääksesi mikä sopii. Halogeenivalot, hehkulamput ja erilaiset LEDit ohjataan helposti. Kytkin on kaksinapainen ja se pystyy hallitsemaan kaikentyyppisiä kuormia jopa 8 ampeeriin eli 1800 W: iin. WiDim-järjestelmään voit liittää niin monta laitetta ja puhelimiä / tablettejä kun haluat. Tietoturva on suojattu salasanasuojauksella WiFi-verkossa sen lisäksi jokaisella laitteella on oma salasana.
  • WiDim upotettu himmennin
  • Universaali Wi-Fi seinähimmennin
  • WiDim Switch


Vain mielikuvitus on rajana WiDim järjestelmän käytössä.

Jos haluat että kotisi näyttää asutulta kun olet poissa; asenna WiDim ja käytä sisäänrakennetut ajastimet. Sammuta ja sytytä valot tai himmennä valot eri tasoihin.

Jos haluat lisäturvaa tunnetuille palolähteille, asenna WiDim kytkin pistorasioihin jossa käytät esim. kahvinkeitintä ja puhelinlaturia.

Auton moottorilämmitin ohjataan helposti WiDim kytkimellä. Aseta alkamis- ja loppumisaika sisäänrakennettuun viikkokelloon.

Kauko-ohjaa sähkökäyttöiset laitteet ja toiminnot mistä tahansa matkapuhelimella tai tabletilla – ainoa vaatimus on että WiDim-tuote ja matkapuhelin on yhteydessä internettiin.

Luo skenaario / esiohjelmoitu asetus tietyn valaistuksen luomiseksi tai aseta talo tai mökki poissa-tilaan

Astrokello ohjaa WiDimiin kytketyt laitteet päälle tai pois tai tiettyyn himmennystasoon kun aurinko laskee tai nousee. Tämä toiminto tallentaa WiDim-laitteen sijainnin asennuksen yhteydessä.

Kaupallisissa rakennuksissa WiDim voidaan hyödyntää säätämään valot ravintoloissa, sammuttamaan valot hotellihuoneissa/kylpyhuoneissa tai ohjaamaan käytävien valoja jne.Lisätietoja tuotteista