EcoLED Sensor 12W IP21 Valk.
EcoLED Sensor 12W IP21 Valk.
EcoLED Sensor 12W IP21 Valk.
EcoLED:ssä on tasainen ja tehokas valo joka valaisee joka suuntaan. Runko ja kupu polykarbonaatista.

* Vaaditut tiedot

Selitys

EcoLED:ssä on tasainen ja tehokas valo joka valaisee joka suuntaan. Runko ja kupu polykarbonaatista. Valaisin tomitetaan täydellisenä LED-levyllä jossa on 120 kpl. SMD LED:iä, 3000°K. Saranoidussa LED-levyssä on integroitu liitäntälite ja on helposti irroitettavissa pikaliittimillä nopeaa asennusta tai huoltoa varten. Valaisin voidaan käyttää mastervalaismena ohjaamaan ECO LED valaisimia. Sisäänrakennettu tunnistin reagoi liikkeeseen ja sytyttää valon täydelle teholle kun havaitsee liikkeen havaitsemisalueella. Etäisyys, päivänvalon rajoitus (ettei valaisin syty liikkeeseen valoisaan aikaan) ja päällä-olo aika on asetettavissa. Valaisinta voidaan asettaa valaisemaan 0, 25 tai 50% tasolla kun alueella ei ole liikettä. ECO LED Sensor sopii hyvin sisäänkäynteihin, käytäviin jne. korvaamaan 1x26W kompaktilositeputkilla varustettuja yleisvalaisimia.

Applications

Turvallisuus keskeisenä asiana

Sensorivalaisimilla on perusvalasimien kaikki edut. Lisäksi saat sensorin ja mahdollisuudet, joita se tuo mukanaan. Se ei ole vaan sitä että valot syttyy ja sammuu automaattisesti asetetun päivävalosensorin mukaan vaan valo on dynaaminen, joten se voimistuu säädetystä perusvalosta täyteen valoon kun ihmisiä liikkuu alueella. Perusvalo antaa turvallisuustunteen siitä että valaisimessa on aina himmeä valo.

Ohjaa jopa 25 orja valaisinta

Sensori tunnistaa ihmisiä etäisyydellä, joka on säädettävissä 1-9 metrin välillä. Sensorivalaisin voi ohjata jopa 24 orjavalaisinta (yhteensä 25), tns. perusvalaisimia. Valoa voidaan ohjata kahdesta eri suunnasta, esim. käytävän tai autotallin molemmista päistä. Silloin käytetään sensorivalaisinta valaisinrivin molemmissa päissä. On myös mahdollista sijoittaa sensorivalaisimen valaisinrivin keskelle. Sensor

Dynaaminen valo

Valaisimen perusvalaistus on 0, 25 tai 50% täydestä valaistustasosta kun sensori ei havaitse liikettä. Kun sensori tunnistaa liikkeen asetulla alueella (1-9 metriä) valaisin syttyy. Perusvalaisimet ovat merkittävä turvallisuustekijöitä kunnes henkilö saapuu tarpeeksi lähelle ja valot syttyy. Dynamisk lys

Perusvalo

Valaisin valaisee täydellä teholla perusvaloaikana viimeisen liikkeen jälkeen. Aika voidaan asettaa 5 sek – 30 minuuttia.

Päivävalorajat

Jos valaisin on päivävaloalueella, se voidaan asettaa niin, että se ei syty liikkeestä ennen kuin on pimeää. Arvo säädetään 2 ja 50 luxin välille. Tämä antaa täysin automaattisen toiminnan.

Tuotetiedot

Jännite 240V
LED teho 12W
Kokonaisteho 15W
Kuorma ei saatavilla
Virta ei saatavilla
Valon tehokkuus 900 lumen
Lumen/Watt ei saatavilla
Kotelointiluokka IP21
Elinikä 50.000 tuntia
Anturi Kyllä
Värintoisto (Ra) >80
Värilämpötila (K) 3000 K
Avautumiskulma ei saatavilla
Valonlähde LED
Halkaisija 283 mm.
Korkeus 90 mm.
Suojausluokka Luokka II
Akun kapasiteetti ei saatavilla
Akun tyyppi ei saatavilla
Perhe EcoLED
Energialuokka A+

Sähköasentaja

Unilamp on saatavana
jälleenmyyjältäsi.

Voit myös tilata suoraan
Unilampilta ja saada tuotteet
laskutettu Rexel Finlandin
kautta.

Yksityinen

Unilamp tuotteita saat
sähköasentajaltasi.

Ota yhteyttä lähimpään
sähköasentaja tai

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiedustajiimme
saadaksesi apua.

+358 400 491 243

Ota yhteyttä