Tietoja meistä

Unilamp Norden AS on uusi raikas hengitys ammattimaisella sähkö- ja valaistusmarkkinoilla. Lyhyen ajanjakson aikana yhtiö on vakiinnuttanut asemansa innovatiivisella ja nykyaikaisella teknologialla.

Unilamp Norden AS on nuori yritys, jonka henkilöstöllä on erittäin pitkä kokemus ja vahva osaaminen joissakin Norjan valaistusteollisuuden suurimmista toimijoista. Tehokas organisaatio jolla on lyhyet päätöksentekoprosessit ja nopeat tuotekehitysprosessit, takaavat laadukkaat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.

Suunnittelu

Yksinkertainen puhdas valaisinrakenne yhdistettynä ainutlaatuisiin optisiin ratkaisuihin ja viimeisimpään käytettävissä olevaan LED-tekniikkaan, on Unilampin tie valaistusmarkkinoille. Tavoitteena on tuottaa tuotteita, jotka ovat 100-prosenttisesti räätälöityjä pohjoismaisille markkinoille. Tekniset yksityiskohdat, kuten liitännät, kokoamismenetelmät, fyysiset kohteet jne, tavoitteet jne, on mukautettu huolellisesti tukkuliikkeiden ja sähköasentajien tehtyihin vaatimuksiin . LED-valaistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota himmennysominaisuuksiin ja etsimään kaikkein energiatehokkaimmat ratkaisut. Osta LED-valaistuksen ensisijainen tavoite on  säästää enegiaa.

Unilamp Norden AS tekee tiivistä yhteistyötä Thaimaassa sijaitsevan Unilamp Co. Ltd:n kanssa. Vuonna 1993 perustetun yrityksen, jonka päätavoitteena on tuottaa laadukkaita valaisimia kansallisille ja kansainvälisille valaistusmarkkinoille.
Unilampin maineikkaita tuotteita myydään tänään yli 50 maassa. Unilamp Norden AS on Unilampin Pohjoismaiden myyntiedustaja.Thaimaan tutkimus- ja suunnittelukeskus antaa meille mahdollisuuden tarjota uusimmat teknologiat. Tämä koskee koko tuotantoprosessia valonlähteistä, liitäntälaitteista, heijastimista, kaikkein hienostuneisiin pintakäsittelyihin vaativiin olsouhteisiin. Kaikille tuotteille on yhteistä se, että ne ovat vahvaan alumiinisuunnitteluun, joka on valmistettu vaativiin ympäristöihin. Pintakäsittely tapahtuu 16-vaiheisessa prosessissa, jonka pohjamaali ja lakka toimittaa JOTUN. Unilamp-logo tarkoittaa samaa kuin laatua, suunnittelua, luotettavuutta ja toimivuutta. Jokainen tuote, joka lähtee tehtaalta Prachinburiissa Thaimaassa, valmistetaan täyttämään kaikki asiaankuuluvat standardit kuten IEC-60598-1, IEC-60598-2-1, IEC-60598-2-2, IEC-60598-2-3, IEC -60598-2 -5, IEC-60598-2-6, IEC-60598-2-13 ja IEC-60598-2-18.

VDE: n vuosittaiset tarkastukset Saksasta takaavat luotettavuuden ja laadun. Kaikki osat ja raaka-aineet testataan RoHS-direktiivin ja kaikkien muiden asiaankuuluvien direktiivien ja standardien mukaisesti. Tehtaan omassa testauskeskuksessa on sertifioitu laitteisto jolla voi mitata IP-luokkaa (tiheys), lämpötilaa ja lämpötilanmuutosta, IK-luokkaa (iskunkestävyys), suolasuihkutusta (korroosiokestävyys), tyhjiötä (tiiveys), EMC:tä, sähköturvallisuutta ja tuulikuormaa. Lisäksi on erillinen valotekninen laboratorio Gonio-photometer:llä, joka mittaa valon ja valon jakautumisen. Unilamp Thailand on Dialux-ohjelmassa, ja tuotteet on dokumentoitu Light-tiedostoilla, joita käytetään Dialux Lighting -ohjelmassa.

Unilamp on ISO 9001 ja ISO 14001-sertifioitu. Lisäksi yhtiö on yksi Aasian ensimmäisistä valaistusvalmistajista, jonka VDE on sertifioinut sekä tuotteille että tehtaan työtavoille.

Ota yhteyttä